Alicia här

Sho bloggen, Alicia här. Agnes ligger på mattan och whinar över att hon har ont i magen, nu ska vi gå och köpa kebab <3 hejdå 

I wish I could freeze this moment, right here, right now and live in it forever.


A day without laughter is a day wasted.


“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”

Fick avklarat talet som jag oroat mig över i en vecka nu vilket var så sinnessjukt skönt. Fick mycket bättre kritik än vad jag förväntat mig och lyckligtvis var jag inte lika nervös som jag trodde att jag skulle vara. Endast ett svenska-arbete kvar och sedan är jag fri, åtminstone i en vecka. Ska bli så fruktansvärt underbart med en veckas lov. Inget jobb, ingen stress och inga tidiga morgnar, äntligen. 

☮☮☮☮☮

 



Better than yourself


Pick me up

Vore det måndag idag så skulle det vara förståeligt att jag satt hemma med en hög av plugg och ingen ork till att göra något men det är lördag? Som det ser ut nu så ska jag bara ha en hemmakväll med familjen framför melodifestivalen och lite gott käk. Det känns faktiskt som mest uppskattat just nu med tanke på att jag varit sjuk hela veckan och jag mindre gärna går ut och blir sjuk igen. Idag väljer jag en mysig hemmakväll alla dagar i veckan före ett halvdassigt krök mitt ute i ingenstans. Beror helt klart på att det har blivit så fruktansvärt överskattat med krök/fester. De bästa festerna är (oftast) dem som man ser fram emot och dem som man har någorlunda planer inför. Visdomsord från en trött och halvsjuk Agge!
 

Holes in our hearts, holes in our lives




Maybe it's over


Stressed spelled backward is desserts

Något jag alltid gör när jag är sjuk är att baka. Oftast gör jag kanelbullar men sen insåg jag att den tid det tar borde jag använda som pluggtimmar istället så det fick bli traditionell kladdkaka. Alltid "lika gott". Sorgligt nog är jag inte ett stort fan av kladdkaka, det är snarare smeten som får bli min "kladdkaka"..
 

Don't fall asleep in the snow

Första dagen på 4 dagar som jag begav mig ut för en promenad i det fina vädret. Satt bara i tröja och frös knappt! Sinnessjukt efterlängtat och jag orkar knappt vänta tills det blir vår och sommar. Men först har jag Vemdalen om ungefär 3 veckor att se fram emot, valborg & Beyonce! 
 
 
 

The heart of life


you've got the love