Utåtbakad fläta

Gjorde en utåtbakad fläta på mig själv idag vilket gick hur bra som helst trots att jag inte gjort det på flera veckor. Så skönt att slippa fixa sitt hår på sommaren nu när det ändå bli vågigt på 1 millisekund från det att man gått ut genom ytterdörren. Kort sagt klickar inte fuktigt väder med mitt hår.


Sketch #1




Some nights





Glad midsommar!

     
        

I think about you everyday. Asshole.


Blommor vid Oscarsleden

Efter att jag susat runder en stund i stan och kollat färdigt första säsongen av OC så begav jag mig mot laröd för en snabb kvällsrunda. Trots att solen ännu inte hade gått ner så var det kyligt, där emot sommarkyla. Under tiden jag motionerade och utövade månadens träning så passade vi på att hälsa på hästarna vilket inte var så smart med tanke på att både näsa och ögon började rinna.. Så härligt med allergier!

 


Skisser för sommaren

Begav mig ut på en kvällstur med Elina och Fabian i det efterlängtade sommarvädret. Tyvärr var det för kallt att bada ikväll men förhoppningsvis blir årets första dopp avklarat imorgon!

 


Tröjan du hatar

Beger mig alldeles strax ut på stan för en välbehövlig fika och kanske för lite shopping. Det sorgliga är att jag har pengar men jag måste spara, fast å andra sidan, ett klädesplagg kan väl inte skada?


O.C. ♥


Pursuit of happiness

Trots att vädret inte riktigt varit på min sida så har jag ändå haft det superbra de senaste dagarna. Har ätit glass, kollat lite för många skräckfilmer, shoppat och solat de få timmar som solen visat sig. Strax beger jag mig till malmö och försöker få lite inspiration till mitt rum.. Tapeten är i alla fall på väg!

We can run, we can hide but never set aside



Mot laröd!


Beata 17!

Grattis igen världens bästa bea! ♥♥♥

På väg!

Nu beger jag mig mot kvällens bravader och hoppas på en lyckad kväll!

Sommarlov!!

Äntligen är det sommarlov och det ska bli så himla skönt med ledighet några veckor framöver. Det är dock sjukt läskigt hur snabbt 1:an har gått, om ungefär 10 veckor går jag i 2:an vilket känns både roligt och jobbigt på samma gång. Får passa på att njuta nu de sista veckorna innan det riktiga plugget drar igång.. Börjar mitt sommarlov med en mysig middag hemma hos finaste Beata i alla fall!


Just chillin