2012

Januari
Lämnade lilla Laröd och flyttade in till stan, Tågaborg. Från att ha bott i ett ganska stort hus till att flytta till en lägenhet var en rätt stor omställning men jag vande mig rätt snabbt. Jag umgicks så ofta jag kunde med "vårt gäng" på helgerna och just nu finns det inget jag saknar mer. 





Februari
Jag köpte min alldeles egna underbara MacBook. Med tanke på att jag äntligen hade tillgång till en väl fungerande dator så började jag blogga mer! Började umgås mer med Beata och vi var som tightast. 



Mars 
-
 
April

Ägnade ovanligt mycket tid åt skolan och försökte verkligen uppnå dem resultat som jag strävade efter vilket dock gjorde att jag fick mindre tid åt kompisar.. Slingade också mitt hår för första gången och jag kände mig som mig själv igen.



Maj
Bästa tiden under vårterminen, helt klart. Allt gick bra i skolan och man kunde äta utomhus. Minns att det var ovanligt varmt så jag och Kriss tog alltid med oss mat till parken och satte oss där. Träffade den killen som jag faktiskt tyckte om på riktigt men det sket sig

Juni
Slutade ettan. Allting kändes helt sjukt för det hade gått så himla snabbt och helt plötsligt var vi inte minst längre. Började umgås med nytt folk, badade och spelade beachvolleyboll tills sent på natten på fria och åt mängder med glass. Gick på födelsedagsmiddag hemma hos Beata och inledde min sommar på bästa sett, med min bästa vän. Var även servitör hemma hos Hedvig för hennes bror på hans student. Firade midsommar med mina fina vänner och hade en underbar kväll. Satt utanför sofiero och kirrade gratis konsert.















Juli

Åkte till frankrike och spenderade en underbar semester där tillsammans med min familj i nästan en månad. Åkte till Paris, Italien, Monaco och Nice, åt glass i mängder och försökte bli brunare än vissa andra... Lyckades dock inte 





 
Augusti 
Kom hem från Frankrike och jag hade sån ångest över att skolan snart skulle börja. Utnyttjade verkligen alla tillfällen jag hade till att göra roliga saker. Såg världens bästa lasse på sofiero med heddi, bjöd hem lite folk till mig och grillade och mös med mina närmaste nästan varenda kväll. Vann också ett presentkort på Via 11! Det var rätt sjukt







September
Firade Elinas 17-årsdag hemms hos mig och hade en jättebra kväll. 




Oktober
Hade en rätt bra månad på grund av olika anledningar som jag inte tar upp här

November
MIN MÅNAD!! Fyllde 17 och kände inte mig lika liten längre. Hade verkligen världens bästa födelsedag. Tog jobbiga beslut som jag tänkt på under ett tag. Lärde känna nytt folk. Började festa mer än vanligt och hade verkligen jättekul. 






December
Umgåtts som mest med Alicia och Julia och verkligen haft det jättekul. Umgåtts mycket med familjen eftersom min bror och hans flickvän varit hemma. Haft en mysig jul och hoppas på en lika bra nyårsafton! 












Xmas





New Years dress

 
 

Everbody waits for christmas, for me it's New Years day




It's beginning to look a lot like christmas

Snart kommer Axel och hämtar upp mig för bio! Ska se "The Hobbit". Som jag längtat
Hoppas innerligt att filmen når upp till mina förväntningar.. Tills dess ska jag göra färdigt min sista inlämning innan jag har jullov, fy vad skönt!


Lights


Shadow days

Livet rullar på ungefär som det ska, fått tillbaka mitt matteprov som över förväntan faktiskt hade ett bra resultat, hela familjen är samlad och en go lön som snart är min. Har dock ännu inte handlat en enda julklapp vilket jag måste ta tag i, typ nu. Håller tummarna för att jag hittar något i Köpenhamn på fredag! 

 
 

Friendship never dies


Life's too short to waste time matching socks



Face to face

Fixat nya ansiktsprodukter eftersom det andra märket jag använde inte riktigt passade min hudtyp. Förhoppningsvis fungerar det här bättre. Det står på märkets hemsida att det passar ung hy, vilket jag har. Ska prova i ungefär 3 veckor och se om jag märker någon skillnad! 
 
 

No worries



Make it happen

Min förkylning, halsont och huvudvärk ger sig inte. Trodde att jag var frisk i fredags, men tydligen inte.. Gick ut med Alicia och Julia vilket jag inte borde ha gjort men hade ändå en jättebra kväll med många goa människor. Däremot hade jag knappt någon röst igår, lät som en mus som precis kommit in i målbrottet. Alicia fick sig i alla fall ett gott skratt när jag hoppade runt inne i badrummet för att hostan skulle komma fram.. Så idag blir det en hemmamyskväll med ingen mindre än mig själv, lite godis och film på det gör nog min lördagkväll helt okej i alla fall! 





Dagens gos



Tror inte att jag är den enda som blev lite småkär i den här låten som Bruno Mars sjöng på Victoria's Secret Fashion Show..

You only live once

För första gången på 5 dagar vågade jag mig ut utanför huset. Fick se andra människor än mina föräldrar, ganska skönt. Däremot var det svinkallt, dock mysigt. Så vafan, YOLO


     



Nudlar och risifrutti, standard-mat för agge


Dagens gos

 
"Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow"

Tomorrow is gonna be better

Trots att jag mått allt annat än bra idag så fick jag ändå en del gjort. Läste ut min engelska-bok, städat mitt rum och julpyntat lite. Känner mig lite friskare i alla fall.. Kan dock inte bestämma mig för om jag ska ta mig iväg till skolan imorgon eller inte med tanke på att jag fortfarande hostar, har ont i huvudet och snörvlar sönder.. 



 

👌


Ta. Mig. Tillbaka.



Like a boss



Vilken boss man blir när man är sjuk, allt serverat på ett silverfat. Fick dessutom frukost på sängen imorse av min fina mamma, hur sjuk tror dem att jag är...? haha skoja, jag är sjuk. på riktigt.


When christmas comes to town

Medan jag ligger och kurerar mig springer mamma runt i huset och juldekorerar och det känns verkligen som att det är jul. Förra året var det så myckt med flytten så vi hade varken tid eller energi till att ta upp allt julpynt så känslan blev aldrig riktigt densamma. Bokade även in julbak med mamma i helgen, lussebullar, kola och knäck..  julen är verkligen den mysigaste tiden på året. Inte det minsta överskattad









One of these days

För 1 vecka sen kunde jag längta efter snön men nu när den äntligen kommit så klagar jag bara över det. I morse när jag skulle hem från Alicia vågade jag knappt gå hem då backen som jag går upp för var som en skridskobana. Eftersom jag inte hade skridskorna med mig så blev det rätt svårt att smidigt ta mig upp vilket gjorde att jag såg ut som en tant på 90 + som kämpade mig uppåt.. Enda fördelen är att det är mysigt och fint och det är ju egentligen inget att klaga över! Så nu ska jag sluta deppa och istället försöka bli frisk från min nedrans halsont och förkylning..



 


 
 
 
 

December

I torsdags blev det fest tillsammans med alla ProCivitas och Campeon-elever, i fredags jobbade jag hela dagen och fick min efterlängtade lön och igår såg jag Sinister på bio tillsammans med Alicia. En lyckad helg med andra ord. Ligger just nu i sängen hemma hos Alicia och har precis sett andra avsnittet av julkalendern. Om ett tag ska jag bege mig hemåt för julbak och söndagsplugg, "efterlängtat". Har minst sagt mycket nu i skolan, två redovisningar, två prov och en bokanalys. Skjut. Mig.