I hope there's something better beyond this world




Loving Life

Under hela dagen har jag packat och slängt saker och det känns så himla skönt! Alla onödiga saker som legat och skräpat i hyllorna är nu borta, det kan inte bli bättre! Nu väntas sleep-over och slappande med min vän, hur skönt är det inte med lov?





On my way!

Den 16onde januari bär det av mot nya äventyr! Jag flyttar till en lägenhet på Tågaborg. Det kommer minst sagt bli en förändring, men förändring är bra. Sommarkvällarna, sola i trädgården, sommarfester i trädgården osv. kommer inte att bli av dock men jag ser det positivt att jag i alla fall bara har en backe ner till fria bad och sundsutsikt i nya lägenheten! Jag kommer dock aldrig glömma huset med tanke på att jag har bott här i 16 år och alla minnen som jag har upplevt här!

















Merry Christmas



Julemys




God jul! Julen kan vara en anledning till min plötsliga comeback. Vid dessa tider blir jag väldigt givmild med tanke på att det är den mysigaste tiden på året, därför tyckte jag att ni skulle få en julklapp. Vad är då inte en bättre julklapp än att jag börjar blogga igen? men ni får ta hänsyn till att jag inte bloggat regelbundet på cirkus 1 halvår, det finns alltså en risk att jag glömmer att blogga.. 


Välkommen till min nya blogg!