Vad gör vi, nu kör vi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Söndagstrevligheter

Jag struntade i söndagsplugget och umgicks med filip istället vilket var mycket bättre. Satt ute på balkongen (utan att frysa!) och såg världens underligaste skräckfilm.. Somnade i alla fall gott och peppar inför ikväll, valborg ju!

thank god it's friday

Efter en vecka med 4 nationella plus ett antal inlämningar ska jag fan ta och chilla heeeeela den kommande helgen. Man har helg av en anledning och det är inte för att plugga! Min start på helgen blir en hemma-myskväll med de viktigaste. Godis, film och mys.

jag tappade bort dig, säg vart är du någonstans

 


Bättre lördag kunde jag inte fått! Mös, åt pizza, skräckfilm och alldeles för mycket godis..

Lucky day

Imorse tog smart-agnes över och jag lyckades tappa min kära iphone i vattnet. Självklart fick jag panik och valde att fundera på vad jag skulle göra i mer än 20 sekunder, vart tog 3sekunders-regeln vägen? Förgäves försökte jag rädda den med olika hjälpmedel som föning med hårtorken, värma upp den med ugnen, lägga den i en fläkt men ingenting hjälpte. Vemodigt gick jag iväg till telenor och fick lämna min älskling för gott. Istället fick jag den här tegelstenen från år 1600 att dras med i några veckor, oj vilken underbar dag!


ÄNTLIGEN

Så fruktansvärt underbart det är att muntliga nationella äntligen är över. Jag har verkligen gått och varit nervös de senaste tre dagarna nu och jag har inte kunnat koncentrera mig på något annat men äntligen är det över. Nu ska det firas med lite mys och film, så fruktansvärt efterlängtat. Idag förtjänar jag faktiskt att lägga undan allt annat plugg, phew så skönt!

Rayban

Det är rätt sjukt hur glad man kan bli över materiella ting men oj vad lycklig jag blev när jag insåg att mina brillor hade levererats! Nu fattas bara solen så jag kan få tillfälle att använda mitt nya ögongodis..

Easter-break

Umgåtts med min fina de senaste dagarna och insett hur mycket jag saknat henne. Har lagt alldeles för mycket tid åt plugget de senaste veckorna så jag har verkligen inte hunnit vilket är så tråkigt. Vi hade i alla fall hur mysigt som helst. Bakat, kollat film, skrattar och bara chillat. Precis vad jag behövde! Nu väntas det påskmat och träff med en liten del av släkten. Glad påsk!