Strobe



Min lördag började hemma hos Beata där det vankades kakfest och charader. Lite förkrök hann jag och Amelie med innan vi begav oss till Olle för 20års-fest. Stötte på både gamla och nya vänner vilket var jättekul! Dansade fram tills klockan blev halv 5, kort därefter däckade vi båda. Tackar för en bra kväll och natt! Nu blir det kanelbullebak (om jag hittar någon kanel..) och sedan somnar jag antagligen till hp. 
 

Långa nätter

En fikastund i det underbara vädret tillsammans med Mimi och en teaterlektion senare ligger jag numer nerbäddad i sängen med en kopp te. Har en vetenskaplig uppsats som ska bli färdig och ett matteprov att plugga inför, go onsdag.. Hoppas ni får en bättre kväll än vad jag får. Mvh en gnällig Agnes
 
 
 
 
 
 
 

Standing on the shoreline



 

One is not born into the world to do everything but to do something

 
 

Öland


Hade världens bästa påsk på Öland som spenderades med nästan hela familjen. Åt god mat, körde runder på Öland, därbland Borgholm, Solliden och Färjestaden och spelade sällskapspel. Nu är det dock dags för att ta tag i plugget och komma tillbaka till verkligheten.. Men jag har en del att se fram emot den här våren så jag ska nog klara mig!